// N U R A B I D A H


HELLO HELLO

Annyeonghaseyo. Welcome to my simple blog. Leave your footsteps at chatbox before you leaving. Very hope that you pleasure want to follow me. Thank you :**


► About Me
► My Stuff
► Linkies
► Stories



TALKING TALKING

Leave your footsteps here :) Sure I will visit your own website..



MENTION ME

Follow me :* Thank you :)


THANKS TO :) Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una
Full Edited by : Abidah(Owner)

Older Post | Newer Post
OMG ! What a ting tongg friend ! Arghhhh !
Friday, 1 November 2013 | 06:41 | 0 Sweet Cupcake


Haa*tingg tingg* baru dapat idea nak buat entry. 
Abidah nak cerita sikit la pasal sikap masyarakat sekeliling kita ni. Well, korang yang lebih tua/muda ni mesti pernah mengalami moments ditikam dari belakang oleh few ting tong friends right? If tak boleh tikam dari belakang, tepi kiri kanan depan pun jadila bagi dorang kan? Alahai, mungkin dorang semua ni kurang kasih sayang agaknya. *I know I'm mean no need to describe it ok* Shortly, ada la seorang hamba Allah ini. You know what? She's such a ting tong la. *Geram tau* So you can imagine kan? Dia suka sangat panggil orang like "BODOH/NATANG/BABI/SETAN". Ya Allah, hopefully dia kembali ke jalan yang benar.
Suka sangat la panggil orang dengan panggilan ni. OMG! Ini orang memang mahu dikerat kerat lidahnya bikin goreng kali. Honestly, I know teenagers zaman sekarang(including me) memang banyak terpengaruh dengan semua benda. But please! You are big enough! You can think wiselly kan? No need la berfikiran macam panggilan di atas tu. So people, if you're one of them please stop it. You know, that is so so outrage, my dear! 
Next, **whoaaa banyaknya list dia ni hihih** dia suka membuat cerita of course tak logik or other words sounds "Membuat Fitnah" ahh. Abidah tak kisah if dia nak pergi menjaja cerita yang nonsense with others. Why? Sebab dosa dia, dia yang tanggung sendiri kan? "Menfitnah dosanya lebih besar daripada membunuh
Haa take that ya! Next time, tak perlu kut nak show offkan/menipu apa yang dia ada such as gaji ayah dia/phone dia/ kerja ayah dia like wth! Err cik, yang bekerja cari duit tu ayah awak, bukan awak. okayy no need to show off anymore! Even, ayah orang lain lagi besar gajinya, but dorang takda la nak show off bagai kan? Bukan you pun yang bekerja! Straightly, patutnya dia ni hargai tau hasil kerja ayah dia ini tidak. Asyik nak bandingkan gaji/gadget je. Then tak puas hati sebab orang lain lebih dari dia mintak yang baru. Like hello, bukan you pun yang kerja cari rezeki. If Abidah ni ayah dia kan, ofcourse Abidah suruh dia yang bekerja tau! Tak reti reti ke nak hargai atau bersyukur apa yang ada tu? Serious, kesian Abidah tengok your parents. Erghh *shit you* **sorry**. Bukan apa, Abidah geram sangat tau dengan orang yang macam ni, but what to do? dah slow talk/fast talk pun still macam tu jugak. All I have to do is avoidkan diri dari dia. Iyela, Abidah ni cepat terasa tau! So memang TERASA TERFEEL TERPERASAAN GILA la bila dia dipanggil kita with those shitty shit words.


P/S: Abidah tak berniat pun nak buat korang terasa hati or something sewaktu dengannya. You know, I'm a girl and I have feelings! Abidah perlu luahkan. Hmmm (dah lama hal ni terpendam) Okay my dears, love yaahh :** Keep reading my entries yer :)